نشست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی با حضور جمعی از نامزد های انتخاباتی حوزه مرکزی برگزار شد.
به گزارش بندر خبر؛
در آستانه برگزاری دوازدهمین دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی،شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی برای انتخاب نامزدهای این شورا؛ همایش انتخاباتی خود را برگزار کردند و در این نشست نامزدهای این دوره از انتخابات برای کسب رای حاضرین به بیان دیدگاهها پرداختند.
شخصیتهای برجسته سیاسی استان مانند هاشمی تختی، پرویز سالاری، عباس امینیزاده، نزهت شبان آزاد و … به طور کل ۱۲ تن از نامزدها برای کسب آرای اعضای شورای ائتلاف سخنرانی کردند؛ کسانی که بدون هیچ برنامهای فقط از “بایدها” میگفتند؛ بایدهایی که روزگاری خودشان مخاطب آنها بودهاند.
وجدان حقیقی که آخرین سخنرانِ این همایش بود با بیان اینکه فقط به احترام حضار پشت تریبون رفته است و معتقد است هر جا مخاطبی باشد باید اهداف و دستاوردها در جهت افزایش مشارکت مردم تبیین شود؛ با طرح انتقاداتی نسبت نحوه برگزاری همایش شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی با بیان اینکه برنامههای عینی و عملی به پشتوانه تیم کارشناسی زبده و جوان برای حضور در مجلس تدوین شده است، نکات مهمی را مطرح کرد که مشروح آن به شرح زیر است:
وجدان حقیقی همچنین از حاضرین خواست که به او برای معرفی شدن به عنوان نامزد منتخب شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی هرمزگان رای ندهند و به دنبال رای آوری در این شورا نیست.
*از نامزدهایی که سخنرانی کردند برنامهای ندیدیم*
وجدان حقیقی بیکاری، تورم و فساد را سه مشکل اصلی جامعه دانست و گفت: از کسانی که در شورای ائتلاف نیروهای انقلاب به سخنرانی پرداختند برنامهای ندیدیم و همه فقط دردها را گفتند که همه آن را از حفظ هستیم؛ من معتقدم ما اصلا نیاز قانون جدیدی نداریم، به حدی قوانین تصویب شده و اجرا نشده در کشور وجود دارد که اگر تمرکزمان را روی اجرای آنها بگذاریم بسیاری از مشکلات کشور حل خواهد شد؛ فقط در رابطه با یک موضوع حدود ۷ هزار ماده و تبصرهی زائد شناسایی شده است که اگر اینها برطرف شود موانع زندگی و رفاه مردم و کسب و کار مردم رفع خواهد شد.
*فساد میتواند همه دستاوردها را نابود کند*
وجدان حقیقی گفت: حضرت آقا فرمودند من نقش فساد را در از بین بردن همه دستاوردها بسیار خطرناک میبینم، یعنی اگر ما نزدیک قله باشیم و دستاوردهای بسیار زیادی هم کسب کنیم؛ با این حال وجود فساد میتواند تمام این دستاوردها را نابود کند، بر همین اساس باید تمرکز ویژهای روی مبارزه با فساد داشته باشیم که برای این مهم هم برنامه داریم و هم با کارنامهای پربار به میدان آمدهایم.
*قانون برای مبارزه با فساد وجود دارد اما عزمی نیست*
وجدان حقیقی با اشاره به صدور فرمان ۸ مادهای رهبر معظم انقلاب اسلامی برای مبارزه با فساد، گفت: در مبارزه با فساد و قطع کردن دست مفسدین از بیتالمال و سفره مردم، راهکار قانونی وجود دارد و نقشه راه آن روشن شده است اما چرا مسئولان امر اجرای آن را پشت گوش میاندازند؛ علت این است که تاکنون مردی برای عمل کردن به منویات رهبری در مبارزه با فساد به میدان نیامده است و دیدیم مجلسی که با آب و تاب زیادی در رابطه با شفافیت سخن میگفت؛ هم نتوانست از این آزمون سر بلند بیرون بیاید.
وی اضافه کرد: اکثر نمایندگان مجلس یازدهم طرفدار طرح شفافیت بودند و پیشنویس طرح آن را امضا کردند اما زمانی که باید رای گیری میشود این قانون با کمآوردن حدود ۵ رای به تصویب نرسید در حالی که احتمالا همان زمان ۱۵ نماینده در آبدارخانه مجلس در حال نوشیدن چای بودند و اگر بر سر پُست خود حاضر بودند ممکن بود این قانون تصویب شود.
*تضاد منافعها موجب شده است نظارت دقیقی بر بانکها صورت نگیرد*
وجدان حقیقی ادامه داد: مجلس وظیفه دارد بر حسن اجرای قوانین نظارت کند اما متأسفانه نمره نظارتی مجلس صفر است؛ مردم بدانید که حضرت آقا فرمودند بانک ها غلط میکنند؛ چرا ؟ چون ریشه خلق تورم در دست و جیب بانکهاست! چه طور است که حضرت آقا و من و شما میفهمیم که بانکها چه بلایی سر اقتصاد کشور میآورند اما نمایندههای مجلس نمیفهمند؟ تضاد منافعهایی که وجود دارد جلوی برخورد با سوداگریهای نظام بانکی را گرفته است؛ خب مشخص است وقتی یکی از بخشهای مجلس برای کارمندش وام ۶۰۰ میلیونی بدون بهره و ۶۰ ماهه بدهد قطعا کارایی مجلس جلوی بانکها کاهش خواهد کرد؛ اینچنین وامها گیر کدام یک از ما مردم میآید؟.
*۹۰ درصد تسهیلات در جیب شرکتهایی میرود که زیر مجموعهی خود بانکها هستند*
وجدان حقیقی تصریح کرد: برای نجات کشور راهی جز اجرای کامل نظام اقتصاد مقاومتی و مردمیسازی اقتصاد نداریم و مهم ترین مانع ما برای مردمیسازی بانک ها هستند، چرا؟ چون ۹۰ درصد تسهیلات بانکی در جیب شرکت هایی میرود که زیر مجموعهی خودِ بانکها هستند!؛ در کشور مشکل مسکن داریم اما بزرگترین صاحبان خانههای خالی همین بانکها هستند و آنها با وابسته کردن نمایندگان ملت جلوی اتفاقات مثبت را میگیرند.
وجدان حقیقی با بیان اینکه رهبری اصل ۴۴ (خصوصیسازی) را اصل نجات دهنده کشور معرفی کرد گفت: قانونی که میتوانست اقتصاد کشور را رشد دهد یا اجرا نشد و همان حدی هم که اجرا شد کاملا غلط بود؛ زیرا رانتها و ویژهخواریهایی در این حوزه به وقوع پیوست و داراییهای بیتالمال را چوب حراج زدند، بخشی از خصوصیسازیها خلاف نص صریح قانون بود؛ قانون میگوید مجموعههایی که در رفع نیازهای کشور دخیل هستند؛ کالای استراتژیک تولید میکنند و درصد بالایی از یک محصول را در کشور تولید میکنند نباید خصوصی سازی شوند اما در همین استان ما دیدیم که آلمینیوم المهدی ۳۵ درصد از آلمینیوم کشور را تامین میکرد به افراد خاصی فروخته شد و ضربه بزرگی به این صنعت و کارگرانش در هرمزگان وارد آمد؛ نمایندههای مجلس این شهر آن روزها چه کسانی بودند و چه میکردند و چرا به وظیفه نظارت خود عمل نکردند تا جلوی این فاجعه را بگیرند.
وی با بیان اینکه اقتصاد کشور از سه بخشِ دولتی، خصوصی و تعاونی تشکیل شده است، گفت: بخش پنهانی در اقتصاد وجود دارد که متأسفانه امروز به رقیب بخش خصوصی تبدیل شده است؛ (بخش دولتیِ عمومی)- زاویه پنهان اقتصاد ایران است که دارای رانتهای اطلاعاتی، حمایتهای ویژه، معافیتهای خاص و مزیتهایی در مناقصات و تسهیلات است و نه به قانون شرکتهای دولتی پایبند است و نه به قانون شرکتهای خصوصی ضمن اینکه به نام کمکهای مالی از بودجه دولتی نیز ارتزاقهایی دارند، که باید این شرکتها را نیز تعیین تکلیف و شفاف کرد.
وجدان حقیقی ادامه داد: در زمینه زمین خواری و دریاخواری حرف دارم برای گفتن، ما در قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی تمام تمرکز خود را بر روی حذف زمینههای فسادزا، با شناسایی خلاها، چالشها و راهکارهای هر حوزه در مجموعههای اندیشهورز استانی و ملی متمرکز کردهایم؛ ما هم مانند رهبر انقلاب معتقدیم که با دزد دزد گفتن دزد از دزدی دست بر نمی دارد؛ وقت کم است برای تشریح کامل برنامهها اما شرکتهای دولتی و نیمه دولتی را که معاف از مالیات هستند یا فرار مالیاتی دارند را شناسایی کردهایم و برای مبارزه با آنها راهکار تعریف کردهایم، اگر مالیات کلان این شرکتها درست ستانده شود شهرهای ما آباد خواهد شد.
*عدهای پا روی گردن مردم گذاشتند و مزیت استان هرمزگان را از بین بردند*
وجدان حقیقی تاکید کرد: نام قاچاق کالا در هرمزگان باید تغییر کند، از ۳۰ سال پیش بندرعباس محل فروش کالا خارجی و ته لنجی بود و براساس آن یک رونقی در شهر وجود داشت، اما عدهای پا روی گردن مردم گذاشتند و مزیت استان هرمزگان را از بین بردند، مسافران باید سفرشان به بندرعباس صرفه ای داشته باشد؛ آنها میآمدند چند قلم کالا میخریدند و میرفتند اما امروز نه بنزین به مردم میدهید نه اجازه میدهید از این شهر کالایی را بخرند و با خود ببرند، نه مشکل فاضلاب را حل کردهاید، مسافران برای چه باید به شهر ما بیایند، مجلس باید با مطالبه صحیح و اصولی با قانونگذاری دقیق و با راهکار صحیح این مشکلات را حل کند و مزیتها را به هرمزگان برگرداند.
وجدان حقیقی گفت: کشور یک سیستم عالی دارد، مانند یک دوچرخه سالم که در حال کار است، اما فساد مانند یک چوب لای چرخ این دوچرخه است که مانع حرکت رو به جلو است، مجلس به نمایندهای نیاز دارد که چشم و دل سیر باشد؛ خاک بر سر آن نمایندهای که از مجلس آجیل شب عید و آجیل شب یلدا میگیرد؛ افرادی را که توان کنترل شکمهایشان را ندارند و آبروی کشور را میبرند انتخاب نکنید آن وقت توقع داشته باشید که مشکلات مردم حل شود.
انتهای پیام/